Een Travellerspoint blog

Dagje Londen

rain

Hi ya'll here i'm back again !!!

Dus vandaag was het de bedoeling om eens een dagje shoppen te doen, niet zoveel geshopt uiteindelijk wat niet zo erg was !!! Maar wel een hoop winkels gezien !!! Pijnlijke voeten, pijnlijke rug van te slenteren enz enz enz ... Maar het was wel fun !! Heb aantal foto's getrokken, die ik straks online ga plaatsen ..

Ik weet één ding, ik ga spieren bij kweken en vermageren, moet hier alle dagen mega veel trappen doen, en plus dat als k van het station kom naar mijn verblijf goed moet stappen, want tis bergop !! Das goed voor mijn zitvlak gi ;-)) En ik die dacht om te gaan zwemmen en te gaan lopen,, haha heb mijn beweging genoeg hier !!!

Vandaag wat inkopen gedaan.. Lekker eten gekocht !!! En mega lekkere thee !!! Echt de max van smaken.. Straks eens foto van nemen gi !!! Mens weet weer wat gedaan lol :) My landlady verjaarde vandaag, en heb ook een pot van die lekkere thee gekocht voor haar !! Je kan die koud of warm drinken!! , Als ik terug naar Belgie kom, pak ik mij een paar van die potten mee want Mmmmm ... Okay enough about tea ...

Heb eigenlijk wel een heleboel te vertellen maar dan ook weer niet, ben goed aan het denken ma kben redelijk moe dus ga ik hier afsluiten denk ik ..

Oja voor de mensen die wilden komen naar Londen, Ik ben het weekend van de 18ste februari zeker vrij !!! Dus jullie zien dan maar é :)

Ik woon in Forest Hill , dus mss iets dicht daar rond zoeken ??? Ik begin het al onder de knie te krijgen kwestie die bussen, treinen, metro's enz .. is wel zoeken nog maar dikke cava wi :)

Alé kga afsluiten maar als ik nog iets moet vertellen , smijt ik het hier er wel op !!!

Many kisses and Hugs

Kathy xxx

Geplaatst door K's Diary 13:05 Gearchiveerd in Groot Brittanië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint