Een Travellerspoint blog

Last Day In London

sunny

Zo we zijn aan onze laatste dag toe!! Ik heb hier zitten sukkelen met mijn valiezen om die toe te krijgen, niet normaal !!!!!!!!!! Al een chanse dat ik hier van die zakken heb gekocht dat je het lucht er uit kan zuigen, met een stofzuiger natuurlijk é … ; -)) wat plaats kunnen maken, ma pff ik ontzie het al om die naar boven te dragen !!!! Jeetje!!!
Gisteren heb ik een erg leuke dag gehad, met Ann iets gaan drinken en gaan eten in Londen Eye.. in De Giraffe!! Mannekes die mogen toch ook wel eens leren deftige maaltijden maken met geitenkaas wi!!! Overal in London eigenlijk, Engelse keuken is bizar hier. Ma is wel lekker ma tis toch beter in Belgie!!!
Zijn naar Oxford circus geweest, Happy hour gaan benuttigen, en we zijn begonnen met Mojito’s te drinken , en ze gingen goed binnen ook moet ik zeggen lol !! We zaten buiten op een terrasje, … Jeroen, Inge, Ben ,Ann en mijzelf.. Dan naar The Yates geweest..dansje gaan placeren en Ingrid en Diana zijn dan ook nog afgekomen.. Heb mij HEEL goed geamusseerd si!!!!! Waren wel wat gasten die mega lastig waren, ma ik da rap opgelost si! Looool !!!
Ik heb een hele fijne tijd gehad hier in London, en jammer dat het al voorbij is, maar zal wel blij zijn om iedereen terug te zien en de dingen eten en drinken dat ik gewoon ben! BICKY BURGER EN FRIKADELLE SPECIALE MET EEN FLESJE JUPILER ERBIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daar verlang ik nu eens hard achter si!!!
LadyStef nog eens een hele gelukkige verjaardag!!!! Je feestje zal wel de max geweest zijn!! Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar maken we wel goed met de komende jaren : -)) LOL..
Ik zal afronden hier, en mss schrijf ik later wel nog een blog hoe alles in Oostende geweest is ; -))
Big TOT … and See ya laterzzzz …..
xxXxx

Geplaatst door K's Diary 2:41 Gearchiveerd in Groot Brittanië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint