Een Travellerspoint blog

Voorlaatste week

overcast

Donderdag… 03 Maart 2011 Het is berekoud vandaag zeg…
Kzit nu op de trein op weg naar huis.. ma ik kom niet van mijn werk maar van shoreditch ofzoiets.. iets gaan drinken met Inge, Ben, Jeroen, Ann en Emmanuel.. in een pub near Churchstreet.. waar we volgende week met de ganse groep iets gaan drinken. Ik was er vandaag al heel vroeg want ik wilde eens deftig op het internet kunnen daar mijn stick pokketraag vooruit gaat. Heb goed gelachen vanavond.. met Ann .. was kapot lachen ( Ann is ook iemand zoals Inge en mezelf die een stage doet in Londen voor een zeven weken) Inge en Ann waren aan de Tipsy kant .. dus was wel grappig. In de Pub waar we zaten, toen we buiten enen stonden te roken, was er een gast die ons hoorde praten en vroeg welke taal we spraken. Wij ja “Dutch” en hij ja het trekt goed op Duits. Hoeveel keer dat we dat al niet gehoord hebben, terwijl duits zo een lelijke taal is ..hmmm ..
Ik verlang toch ergens wel al naar volgende week zaterdag.. Yurotje terug zien : -)) en Stefaan.. (X)
Maar zal wel met een dubbel gevoel naar huis gaan. Vandaag op werk niet zoveel gedaan, what else is new?? Gisteren een berekening moeten doen op excell ..of dat goed gelukt is wet ik niet lol …

Ondertussen is het nu Zondag .. Voordien terug niet veel inspiratie gehad .. En ook mijn internet thuis werkt aan geen kanten, dus is het niet zo plezant .. Wat heb ik allemaal gedaan dit weekend ??? Wel de vrijdag zijn we de Ripper Walk gaan doen, niet gans uitgedaan want te weinig tijd en geen zin om een nachtbus te gaan pakken, en kwas trouwens de enige niet. Op weg naar huis .. Met de Emmanuel en Inge, Verkeerde trein genomen naar een andere richting, was wel lachen geblazen, want de Emmanuel was precies niet op zen gemak. Ma we hadden nog alle tijd dus No PanicO..
Gisteren zijn we naar Lewisham Shopping Centre geweest, Inge en ik dan, ze moest het één en ander hebben, en dan zijn we naar het Science Musseum geweest in South Kensington, wel lachen geblazen eigenlijk !! nadien om ons eten geweest en klaargemaakt bij Katherina in haar studentekot. Was wel fijn ma aan de andere kant wel saai … Jeroen is ook nog afgekomen wat ik heel sjiek vond en het was ook een goedkoop avondje!! Op weg naar huis in de overground nen zatte gast tegen gekomen die het binneninterieur van de trein heeft gekleurd in het oranje .. BAH!
Nu gewoon aan het chillen met Inge op haar kamer!! Hier beter internet en niet veel goesting om iets te doen eigenlijk, dus chillen met een glas rode wijn en that’s IT !
Next week ikke terug thuis si !!
Big Kiss

Geplaatst door K's Diary 8:30 Gearchiveerd in Groot Brittanië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint