Een Travellerspoint blog

piep

rain

Hier ben ik dan terug met een nieuwe blog. Het heeft een tijdje geduurd ik weet het.
Nu afgelopen zaterdag zijn we naar een show over Michael Jackson geweest, en het was echt wel goed moet ik zeggen, hele goeie zangers en dansers. Was leuke ambiance en sfeer, jammer genoeg mochten we geen foto’s nemen tijdens de show. Dus kan ik jullie niet laten meegenieten van de show. Maar het is wel een aanradertje voor de mensen die Michael Jackson appricieren. Nadien zijn we met de groep van Belgie nog iets gaan drinken, ik ging normaal maar één gaan drinken want had iets gegeten voor ik vertrok en het is me slecht bevallen, maar heb me uiteindelijk toch heel goed geamusseerd. Bijna iedereen heeft staan dansen en onnozel staan doen wat ik echt wel de max vond : -)) Het was eens niet de gewoonlijke bende die samen was. De avond voordien, de vrijdag dus ging ik ene gaan drinken met de Ben en Katerina in Canada Water. Het is uiteindelijk 01.00 geworden denk ik, maar ik kon blijven slapen bij Katerina die in Canada Water woont, het was een erg leuke avond. Je mocht na een tijdje binnen roken, en dat vond ik dan natuurlijk heel de max! Was eerste keer in Londen dat ik ergens mocht binnen roken! Nu moet wel zeggen daar ik nergens anders mag binnen roken dat ik wel veel verminderd ben met roken, en soms de courage niet meer heb om enen te gaan aansteken buiten. (Tim denk dat je dat wel graag hoort wss -)) ) Mama nog steeds gestopt met roken ??, zoja Sjiek sjiek !!
De zondag heb ik eigenlijk niets gedaan, ganse dag in bed gelegen en een marathon aan series bekeken. Heb me wel goed geamusseerd eigenlijk !! Haha !!Buiten dat ik me af en toe niet goed voelde aan de buik.. Het is nog een 12 dagen tegen ik terug ben in Belgie, en het is met een dubbel gevoel. Zal ENORM blij zijn om mijn hondje terug te zien want die mis ik mega massas veel !!! Hoop dat hij me nog zal kennen….
Zal blij zijn om mijn familie en vrienden en vooral Stefaan terug te zien, maar aan de andere kant zal ik het leven hier zoals ik het ken ook keihard missen, vooral mijn “tweede mama” Vesna… Kan heel goed met haar praten, en ze vertelt ook heel veel aan mij. Dus zullen er zeker traantjes vloeien. De sentimentele ik kennende ; -)) .
Deze week zal ik het rustig aan houden, hier en daar nog een museeum meepikken. Wat ik afgelopen vrijdag ook heb gedaan trouwens. Was fun. De meeste foto’s staan op facebook. En diegene die geen facebook hebben, zullen het wel allemaal zien wanneer ik terug kom van London.
Vandaag op het werk weeral een mega boring dag gehad, archief zoals gewoonlijk en het hangt mega mijn @*!!”##@ uit !!!!!!
Ik zit nu niet aan de receptie, ik zit in de archieven kamer, en hiernaast zijn ze een toneelstuk aan het repeteren, wel lachen met momenten, hoe sommige een zin zo een 10 keer moeten herhalen eer ze hem te pakken hebben! Doet me denken aan vroeger ..
Dikke zoenen en groeten uit Hoxton … (zit nog op mijn “werk”)
Kathy X

Geplaatst door K's Diary 7:15 Gearchiveerd in Groot Brittanië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint