Een Travellerspoint blog

Stage Evaluatie

semi-overcast

Morgen is het D-Day !!

Maar vandaag zijn Tarik, Jamil en Annick naar mijn stageplaats gekomen, om mij te evalueren ofzoiets … Beetje zenuwen gehad .. maar eigenlijk voor niets nodig !!
Heb enorme goeie commentaar gekregen! Niets slechts eigenlijk
Ik werk grondig en snel, en moesten ze een budget hebben voor nieuw personeel zou ik zeker in aanmerking komen.. En ze gaan een referentie brief voor me schrijven.. zijn ze zelf over begonnen na schijnt, volgende week ga ik meer werk krijgen, dus das ook al goed !!
Vandaag niet zoveel te vertellen eigenlijk, daar ik niet zoveel beleefd heb, lol.. maar na dit weekend zal het wel anders zijn !!
Morgen om 09.26 komen ze allemaal aan in King Kross St Pancras , en Shana en haar vriend de zaterdag..
Kga afsluiten of het enige dat ik hier nog ga uitkramen is over dit weekend, en dat hebben we al genoeg gelezen niet waar ?? ; -))
En Becca, ik versta het volledig dat je niet kunt komen volgend weekend!! Het is idd duur om met jullie viertjes te komen, ma ik zit nu al in de helft dus het zal niet meer zolang duren eer we elkaar terug zien !!En dan zal je niet meer zo verloren rond lopen hihi .. Doe ze allemaal de groetjes daar in t’schooltje … Love you Mi luv ; -))
En voor iedereen al een megafantastischgeweldigsuperdemaxsubliem van een weekend toegewenst!!
Big kisses xxxx

Geplaatst door K's Diary 11:21 Gearchiveerd in Groot Brittanië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

hey mokke ik wens je een super weekend met iedereen erbij. Londen zal niet meer safe zijn met al de belgen op bezoek lol dikke kusjes en tot gauw!!!!!!!!

ps: ik ben zeker dat je daar goed werk maken!!

door cecile

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint