Een Travellerspoint blog

15-02-2011

rain

Man man man is dat koud vandaag … Brr ..
Gisterenavond zijn Ben (Van Belgie) en Katherina (Van Rusland) iets gaan drinken in Hoxton. Whole at the Moon.. Eerst iets gedronken van bier dat me eigenlijk niet zo lag.. volgende trakteer ik, ik sta aan de bar, en kzeg ja geef maar een Stella want da ander lust ik niet, en Foster beer hebben ze niet.. En kzeg zo ja in Belgie hebben ze het beste bier. Jupiler.. zegt die ene gast zo achter die bar .. dat hebben wij ook hoor !! Hij toont me het, en ik MEGA HAPPY !! Klinkt stom om zo blij te zijn voor bier maar als je dat bier hier in Londen drinkt snap je me wel ; -)) … Maar het kost £ 3.50 ma ik heb enen gekregen voor £ 3.00 … Wat op zich ook wel veel is, ma ik moest er toch ene hebben : -))
Ik heb dus een boek gekocht paar dagen terug in een 1 Pound Shop … Pretty Little Things .. Zit aan bladzijde 3 .. is Fiction … over moorden enz .. maar dat boek sleur ik nu overal mee, want de mensen dat ik leer kennen onderweg , schrijven er een kleine memo in over mij. Wat ik op zich wel een leuke herinnering vind aan mijn tijd in Londen.. die gast achter de bar (Mark) heeft er ook iets in geschreven, zoiets van dat ze altijd Jupiler voor mij klaar hebben staan. LOL !!!
Vandaag terug gaan werken, terug het Archiven kamer in gesprongen en wat dozen zitten sorteren , en opgeschreven wat er allemaal inzit. Saai Jobtje eigenlijk .. maar ze hadden geen ander werk voor me, of het is de research voor Gillian dat ik nog moest doen, heb dat het laatste uur gedaan.. Hoop dat het morgen anders is, maar Siva was er niet vandaag dusja..
Op weg naar huis, was er een vrouw haar kind aan het berispen, man man man ,, zoiets heb ik nog nooit gezien !! Een hond word beter behandeld!! Azo blaffen naar haar kind, ( kindje was mss een 6 jaar oud.) Oké als ze iets mispeuteren moet je er streng op zijn maar dat was erover!
Vanavond ga ik terug ( jaja terug) iets gaan drinken met Ben en Katherina en Jeroen, mss Inge ook .. Ze ging nog iets laten weten! We gaan terug naar Canning Town, vond het daar best gezellig!! En het is goedkoper om iets te gaan drinken ook. Dus we gaan weer The Local Drunks zien haha !!
Ik ben eigenlijk heel de week in de avond op schok en kvind super !!! Dat thuisblijven is niets voor mij en zeker niet als ik in een stad ben als Londen, zoveel mogelijk zien en ervan genieten!! Hoe zou je zelf zijn ??
Dit weekend komen er vrienden van mij !! Ben zo blij !! Vrijdag komen, Stefaan ( mijn vriend) en Randy, Andy, Bianca en Fanny en mss Linsy (?) aan. Heb al bijna een volledig schema gemaakt wat we allemaal gaan doen, ik weet niet of ik het al verteld heb maar doe het toch maar nog eens ; -))
Dus de vrijdag als ze aankomen, ga ik ze eerst gaan halen en naar hun bestemming brengen waar ze gaan logeren, nadat ze wat opgefrist zijn en iets gegeten hebben, the choice is up to them .. gaan we naar Camden Market!! Kan je goeie batjes doen , en mega veel winkels !! Wat later komen Ben en Katherina ook aan .. daar goed gaan rondlopen, shoppen enz!! En tegen de avond, gaan we The Ripper Walk doen, Ben gaat hem er volledig op toeleggen en onze gids spelen, je kan die ook doen met een gids die dat dagelijks doet, maar ik vond het wel leuker als je het op je eigen doet, want ik heb alles afgeprint van het internet, van hoe je moet lopen enz enz .. er is dan geen druk van de gids en andere mensen die mee zijn die we niet kennen! Kunnen we af en toe eens blijven plakken in één of andere Pub .. lol ; -)) hoe die avond dan zal eindigen weet ik nog niet, valt allemaal te zien hoe laat het wordt en waar we gaan blijven plakken!
De zaterdag , eens naar Liverpoolstreet gaan zien, Oxford circus enz .. want in de middag komen Shana en Bart aan, dus moet ik die ook gaan ophalen. Iets lekkers gaan eten en dan ons gaan klaarmaken om uit te gaan naar THE FABRIC !! Jaja da gaat bomme worden !!!! En de zondag zou ik mss voorstellen om naar Greenwich te gaan, is een leuk marktje daar ..
Of we ons effectief aan dit schema gaan kunnen houden, laat ik je weten de maandag lol !!
Kzie het al vollebak zitten eigenlijk !!!! Nog 3 x slapen verdikke !!!! : -))
Kzit hier op de trein terug, en der zit hier een ambetanterik naast mij, niet te geloven !!!
Nu ik ga afsluiten, moet er bijna af !!!
Dikke kussen aan iedereen die ze wil ontvangen !
Oja , toch nog een paar vraagjes …
X .X Graziella, hoe stel je het op je werk ?? stuur mij eens een emailtje als je wilt ?? !!
.X. Ronny hoe stel jij het op je stageplaats ???
X.X Nasstasje,nog eens een dikke proficiat met je verloving en hoe stel jij het op je stageplaats??
.X. Tania ben blij voor je dat je een stageplaats hebt gevonden, vertel eens wat meer erover..
X.X Beccatje Ik hoop dat jij ook vlug een stageplaats vind !!! En ik mis je !!! Kom jij nu volgende week naar London ??
.X. En kan er iemand mij AUB eens de email adressen geven van de leraren en van Katelijne ??
Thx

Dada xxxxx

Geplaatst door K's Diary 9:14 Gearchiveerd in Groot Brittanië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint